Новости

News

ЕПИ ЦЕНТАР Интернационал заедно со Стопанската комора на северозападна Македонија како дел од Проектот за Развој на деловниот екосистем поддржан од УСАИД, изработуваат истражување на пазар кое ќе

...

Дводневната работилница во рамки на проектот „Партнерство и градење на капацитети, пат до одржлив развој“ која се одржа на 11.04. и 12.04. во хотел Русија спои на едно место претставници од 22

...

Во тек се последните подготовки за одржување на дводневната конференција „Партнерство и градење на капацитети, пат до одржлив развој“ во организација на ЕПИ ЦЕНТАР Интернационал од Скопје и

...

Центарот за развој на Јабланичкиот и Пчињскиот регион во соработка со 12 општини од Јабланичкиот и Пчињскиот регион го имплементира проектот „Партнерство и изградба на капацитети, пат до одржлив

...

Објавен е нов оглас за учество на обука и распределба на грантови за воведување на агроеколошки мерки во сливот на река Струмица - Трет циклус

Проектот за управување со сливот на река

...
© Copyright Auston, All Rights Reserved. Designed by EPI CENTAR International

Please publish modules in offcanvas position.